Mat!

Nu är jag precis hemkommen och om 20 minuter ska jag åka och jobba igen. Snacka om att jag kommer vara trött ikväll när det enda jag hunnit med hemma på hela dagen är en kopp kaffe.
Jag jobbade till elva i förmiddags och då blev det full fart hemåt och sedan till sambons farföräldrar på lite Pålsbomarken-middag. Det är tradition att de bjuder på middag och sedan tar de en tur på marken tillsammans. Hann dessutom med att gå hela marken då det mer eller mindre bara är en gata som är full med stånd och den tar 5 minuter att trava igenom i långsamt tempo. 
Så idag fick jag köpa strumporna jag missade då det var marknad i Askersund.

Grannen håller på och säljer sina hästar nu. Är det någon som är eller vet någon som är intresserad av en modell äldre halvblodsdam så är det bara att hojta till. 
Det positiva för min del är att sommarbetet som ligger på andra sidan av våran grusväg hemma blir ledigt. Dessutom hoppas jag att de ska sälja sin hästtransport. Frun nämnde det för mig förra sommaren och jag sa redan då att jag var intresserad av den och hon skulle ha mig i åtanke när de skulle sälja den. Dock vet jag inte om hon glömt bort det vi pratade om eller om de helt enkelt tänkt att ha den kvar. Hur som helst så ska jag gå över till dom i morgon och diskutera ridbanan och hurvida jag får låna/hyra den efter de sålt hästarna. Då ska jag passa på och fråga om transporten och eventuellt få ett aktuellt pris på den. Jag betalar självklart inte vad som helst. Man är inte gjord av pengar direkt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ge mig iväg och jobba pass två idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0